Referenties

Sinds 1986 heeft Karmod aan vele grote projecten deelgenomen, van grootschalige woningbouwprojecten tot  dammen, aardolie- en aardgasprojecten, wolkenkrabbers, infrastructuurprojecten, bruggen, snelwegprojecten, sociale voorzieningen, bouwplaatsen en kantoorgebouwen.

Karmod heeft bouwplaatsen voor het Shahdeniz 2 aardgasproject voltooid, een project die de hoogste reserves aardgas ter wereld levert. Ook werden de bouwplaatsen voor de derde luchthaven van Istanbul gerealiseerd, die met een beoogde transfer capaciteit van 150 miljoen passagiers per jaar de grootste ter wereld zal zijn, geproduceerd. Ook heeft Karmod in Bagdad, Irak,  een enorm woningproject van 1884 huizen in de korte periode van 7 maanden voltooid.

Karmod zal diensten blijven leveren aan projecten in zowel Turkije als over heel de wereld, mogelijk gemaakt door snelle producties, korte constructietijd en on site installaties, én een hoge kwaliteit van aftersales service, ondersteunende diensten en bovenal  goed georganiseerde teams.


WhatsApp

Contact

E-mail