Veelgestelde Vragen

Hoe kan airconditioning (verwarming en koeling) in cabines worden opgelost?

De thermische isolatie in onze cabines is op een hoog niveau. Het kan eenvoudig worden verwarmd of gekoeld met airconditioner en elektrische kachels.

Hoe wordt de prijs van een geprefabriceerde gebouw bepaald?

De kwaliteit en dikte van het gebruikte staal, de dikte van de muur en de kwaliteit van de gebruikte materialen van de panelen, de dakisolatie, de reeks van de toegepaste vensters, enz. hebben invloed op de prijs in de geprefabriceerde gebouwen. Darnaast hebben de coatingmaterialen die nodig zijn voor extra thermische isolatie op de gevel en de alternatieve materialen die worden gebruikt in dakbedekking ook invloed op de prijs.

Voor welke doeleinden kunnen geprefabriceerde gebouwen worden gebruikt?

Geprefabriceerde gebouwen worden gebruikt in elk aspect van het leven, zoals huizen, villa's, kantoren, sociale woningen, sociale voorzieningen, bouwplaatsen, cafetaria's en slaapzalen, geprefabriceerde fabrieken, hangars.

Uit welke materialen zijn de cabines geproduceerd? Wat zijn de eigenschappen?

Als Karmod produceren wij 4 soorten cabines. CTP-cabines; gelcoat op het buitenoppervlak, panelen van glasvezel, polyester en polyurethaan. Maximale warmte- en geluidsisolatie wordt verzekerd door het gebruik van grondstoffen met volledige dichtheid in productie. ABS-cabine; Het is voor het eerst in Turkije vervaardigd uit de combinatie van panelen van polyurethaanmateriaal met dubbelwandig ABS-materiaal.. Paneel cabine; bestaat van buiten naar binnen uitgelijnd uit een combinatie van panelen bestaande uit staalplaat + EPS + PVC-gelaagde panelen. Metropool cabine; geproduceerd van decoratief betopan-materiaal met EPS als binnen- en buitenlagen voor warmte- en geluidsisolatie tussen het karkas gemaakt van doosprofielen in verschillende maten.

Zijn de cabines bestand tegen de wind?

onze cabines zijn bestand tegen een windsnelheid van 80 km / uur op voorwaarde dat het op de grond is vastgezet.

Hebben de cabines onderhoud nodig?

Ja. Interieur en exterieur reiniging van de Karmod cabines is zeer eenvoudig. De binnenkant van de cabine kan met een natte doek zonder vervorming, worden gereinigd. De buitenkant van de cabine moet met een borstel worden gewassen. Afhankelijk van de externe factoren moet de silicone, als de silicone verslijt, worden vernieuwd. Vlekken op binnen- en buitenkant kunnen eenvoudig worden gereinigd met standaard reinigingsmaterialen

Hoe is de warmte- en geluidsisolatie in de cabines?

De Karmod cabine structuur vertoont een weerstand van -30 tot + 60 graden zonder materiaalvervorming. Kan gebruikt worden als leefruimte door binnen een kachel en koeler te gebruiken. Polyurethaanschuim met een dichtheid van 40 (kg / m³) met een dikte van 35 mm tussen de panelen zorgt voor zowel warmte- als geluidsisolatie.

Kunnen cabines alleen op bepaalde normen en maten worden gemaakt?

Omdat we een gietvorm systeem voor de cabines gebruiken, wordt de productie uitgevoerd in standaardafmetingen. Aangezien de metingen worden bepaald rekening houdend met de behoeften zullen alle metingen uw behoeften beantwoorden. CTP en Metropol cabines zijn verkrijgbaar in afmetingen tot 50 m2.

Hoeveel personen kunnen in de cabines verblijven volgens uw standaardmetingen?

In standaardmaten kan in een cabine per 2 m2 1 persoon verblijven. Voordat u een cabine koopt, helpen onze gespecialiseerde verkoopvertegenwoordigers u bij het kiezen van het ideale product voor uw beoogde gebruik en het aantal mensen die zullen verblijven, al naar gelang uw behoeften.

Welk type ondergrond is vereist voor de cabines?

Het gebied waar de cabine wordt geplaatst, moet in evenwicht zijn en er moet een betonnen ondergrond van 10 cm dikte worden gemaakt op basis van de afmetingen van de cabine. Afhankelijk van de grootte van de cabine die u koopt, moet u voldoende ruimte overlaten om de cabine aan de randen te kunnen bevestigen.

Wat zijn de garantievoorwaarden van de cabines en hoe lang is de garantieperiode?

Het is van essentieel belang dat het product wordt gebruikt in overeenstemming met de algemene gebruiksvoorwaarden in de gebruikershandleiding die bij onze producten wordt geleverd en tegelijkertijd in het contract. Onder deze omstandigheden is de garantieperiode voor fabricage- en installatiefouten 1 jaar.

Waarop moeten we letten bij het kopen van een geprefabriceerde gebouw?

· De betrouwbaarheid van het bedrijf is erg belangrijk. · Het vakmanschap van het bedrijf, zijn positie achter het product, zijn institutionaliteit en de kwaliteit van zijn medewerkers is erg belangrijk. · Moet een continue service kunnen bieden. · Het is erg belangrijk dat materialen van goede kwaliteit zijn en dat ze gecertificeerde kwaliteitsproducten gebruiken. · Bezoek het bedrijf en heb contact met de bevoegden . Wees er zeker van dat ze specialisten zijn in hun vakgebied. · Onderzoek het contract gedetailleerd. · Let er op dat ze dat professionele teams hebben in de productie- en assemblagefase en na de verkoop. · Let er op dat buiten de services die u wordt aangeboden, wanneer u een probleem heeft na het voltooien van uw woning, er gesprekspartners in het bedrijf moeten zijn die voor snelle oplossingen zorgen.

Welke voertuigen worden gebruikt om de cabines te transporteren?

Transport wordt uitgevoerd met bestelwagens, vrachtwagens en trekker in overeenstemming met de cabinemetingen. De langste te vervoeren cabine-afmetingen is 270x750 cm. Cabines van grotere afmetingen worden als gedemonteerd geleverd en op locatie geïnstalleerd door Karmod-specialisten.

Uit welke materialen worden de containers geproduceerd? Wat zijn de eigenschappen?

De hoofdstructuur bestaat uit gegalvaniseerde stalen profielen die met elkaar zijn verbonden door middel van bouten en moeren met EPS geïsoleerde sandwichpanelen.. Alle metalen onderdelen zijn geverfd met autotechnisch ovenverfsysteem. Karmod is het eerste merk in Turkije dat een 125 mm sandwichpanelsysteem gebruikt in het containerdaksysteem. In vergelijking met zijn concurrenten bieden Karmods-producten energie-efficiëntie tot 60% met zijn 50 mm dikke muur en PVC-ramen en deuren. De vloer is bedekt met cement en pvc. Binnendeuren zijn gemaakt van MDF. Karmod Container is milieuvriendelijk met 35% minder koolstofemissies in de gebruikte materialen en productie.

Zijn de containers bestand tegen de wind?

Deze zijn bestand tegen een windsnelheid van 80 km / uur op voorwaarde dat het op de grond is vastgezet. In geval van aangesloten containerstructuren, wordt de windsnelheid in het vast te stellen gebied door onze ingenieurs in overweging genomen en wordt de productie uitgevoerd nadat de statische berekeningen zijn gemaakt.

Hebben containers onderhoud nodig?

Er is geen ander onderhoud nodig dan deur- en raammastiek als de algemene gebruiksomstandigheden worden nageleefd.

Hoe is de warmte- en geluidsisolatie in de containers?

Nieuwe generatie Karmod-containers bieden met de toegepaste wandpanelen en voor het eerst in Turkije met 125 mm-daksandwichpanelen een hoge warmte- en geluidsisolatie. Het heeft meer isolatiewaarde vergeleken met de andere containers van de concurrenten en biedt meer energiebesparingen, tot 60%. Met de nieuwe generatie Karmod-containers heeft u altijd meer winst.

Kunnen containers alleen in bepaalde afmetingen worden vervaardigd?

Een van de vele model- en meetstandaarden, die zijn bepaald rekening houdend met de behoeften van onze klanten en de internationale transportnormen, is ook zeker voor u voorbereid. Terwijl de standaard 230x595 is, is Karmod 's werelds eerste die 3x7-container volledig gedemonteerde productie heeft verwerkelijkt.

Welk type ondergrond is vereist voor de containers?

Het gebied waar de container wordt geplaatst, moet in evenwicht zijn en er moet een betonnen ondergrond van 10 cm dikte worden gemaakt op basis van de afmetingen van de container. Afhankelijk van de grootte van de container die u koopt, moet u voldoende ruimte overlaten om de container aan de randen te kunnen bevestigen. Het mag niet worden geplaatst op materialen die geen vloeiende en solide infrastructuur vormen, zoals houten planken anders dan de vormen en materialen die worden vermeld in de containerhandleiding.

Wat zijn de garantievoorwaarden van de containers en hoe lang is de garantieperiode?

Het is essentieel om het product te gebruiken in overeenstemming met de algemene gebruiksvoorwaarden in de gebruikershandleiding die bij de container wordt geleverd en die tegelijkertijd op de overeenkomst zijn vermeld. Onder deze omstandigheden is de garantieperiode voor fabricage- en installatiefouten 1 jaar.

Hoe kan airconditioning (verwarming en koeling) in de containers worden opgelost?

De thermische isolatie in onze cabines is op een hoog niveau. Het kan eenvoudig worden verwarmd of gekoeld met airconditioner en elektrische kachels

Hoe kunnen we de containers transporteren? Hoeveel containers kunnen met welke voertuigen wordeng getransporteerd??

Containers kunnen worden vervoerd met vrachtwagens en trekkerss op basis van hun metingen. Het is mogelijk om meer containers te vervoeren met dezelfde transportvoertuigen waarbij het flatpack-systeem voor de eerste keer in Turkije wordt toegepast. Karmod is het enige merk ter wereld dat een 3x7-container als volledig demonteerbaar productiesysteem kan produceren en verzenden. Als een flatpack voor een 3x7-container kunnen 12 containers met een leeg volume worden verzonden.

Welke materialen worden in geprefabriceerde gebouwen voor het dak gebruikt?

Natuurlijke trapeziumplaten, geverfde trapeziumplaten, metalen tegels plaatpatronenwerken kunnen zowel op natuurlijke metalen trays als op OSB worden aangebracht. Bovendien zijn sandwichpanelen en shingles ook mogelijk.

Uit welke materialen zijn geprefabriceerde constructies vervaardigd? Wat zijn de eigenschappen?

De productie van Karmod geprefabriceerde constructies wordt gerealiseerd in moderne faciliteiten en uitgevoerd met naadloze schroefdraadsysteemtechnologie. Vastgeschroefde verbindingen zijn sterker en veiliger dan het gelaste systeem, waardoor de kans op productie- en fabricagefouten vrijwel nihil is. De belangrijkste materialen die in onze constructies worden gebruikt, zijn metaalplaten, EPS en betopan. In al onze producties wordt 100% roestvrij materiaal gebruikt. In onze wandpanelen passen we twee verschillende panelen met een hoge isolatie toe, namelijk betopan-schuimplastic-betopan of metaalplaat-schuimplastic-metaalplaat. Dakspanten worden vervaardigd met een boutsysteem en geproduceerd in automatische rolvormmachines volgens het project. Kolommen en dwarsverbindingen van dakspanten worden (rekening houdend met de geografische en klimatologische omstandigheden van het gebouw) vervaardigd door statische berekening door onze ingenieurs.. Voor dakbedekking worden gegalvaniseerde metaalplaten als standaardproduct gebruikt. Materialen zoals OSB, membraan en grind kunnen op aanvraag worden aangebracht. Ramen en voor-/balkondeuren zijn PVC dubbel warmteglas. Voor binnendeuren zijn amerikaanse paneeldeuren gebruikt. Alle materialen die worden gebruikt voor elektrische en sanitaire installaties voldoen aan de TSE-normen en hebben certificaat- en garantiedocumenten..

Kunnen geprefabriceerde huizen worden gedemonteerd en op verschillende locaties worden gemonteerd?

De geprefabriceerde gebouwen zijn geschroefd en geïnterlinieerd. Danzkij dit elementenbouw systeem kunnen ze worden afgebouwd kan naar een andere plaats worden verplaatst. Echter, soms kunnen sommige materialen die zijn gedemonteerd bij hermontage niet opnieuw worden gebruikt . Tot maximum 10% van het materiaal moet mogelijk worden vervangen.

Zijn geprefabriceerde gebouwen aardbeving en windbestendig?

geprefabriceerde gebouwen zijn bestendig tegen een aardbeving van 7,5 op de schaal van Richter en een windkracht van 80 km / u. Geprefabriceerde gebouwen worden vervaardigd voor geschikt gebruik overal op de wereld, rekening houdend met de klimatologische omstandigheden van de plaats van bestemming.

Hebben geprefabriceerde gebouwen onderhoud nodig?

Zoals in elk bouwsysteem, moet ook in geprefabriceerde gebouwen standaard onderhoud worden gepleegd. Geprefabriceerde gebouwen bestaan uit een combinatie van meerdere materialen met verschillende eigenschappen. Al deze materialen zijn anders, en de uitzettingscoëfficiënt tegen warmte is dan ook verschillend van elkaar. Als zodanig kunnen zich capillaire scheuren vormen tussen de panelen. Deze scheuren moeten mogelijk worden gerepareerd met mastiek en waar nodig gedeeltelijke verf worden toegepast.

Hoe is warmte- en geluidsisolatie in geprefabriceerde gebouwen?

De buitenmuren van geprefabriceerde gebouwen van Karmod hebben een 10 cm dik piepschuim paneelsysteem en daardoor dus een hogere warmte- en geluidsisolatie dan conventionele betonnen gebouwen. Glaswol en steenwolmateriaal die worden gebruikt in wand- en dakpanelen bieden een hoge mate van isolatie..

Kunnen geprefabriceerde gebouwen in bepaalde afmetingen worden geproduceerd?

Onze geprefabriceerde gebouwen kunnen in de gewenste afmeting en omvang worden gemaakt. Vooral bij huizen zijn kant-en-klare ontwerpen speciaal ontworpen door architecten en ingenieurs, elk met een hoog niveau van comfort en ergonomisch uiterlijk, en zeer populair en gewaardeerd door onze klanten. Afhankelijk van hun vierkante meters kan van 1 + 1 tot 3 + 1 voor verschillende doeleinden een groot aantal plannen worden vervaardigd. Karmod biedt ook productiesteun voor geprefabriceerde bouwprojecten.

Hoe lang duurt de productie- en installatieperiode van geprefabriceerde gebouwen?

De productieperiode van een standaard gebouw is gemiddeld een week. Afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen onze installatieteams 20-25 m2 bij enkele verdiepingen; en in dubbele verdiepingen ongeveer 15-20 m² per dag worden installeren. Na de montage wordt het schilderproces binnen 1-3 dagen voltooid afhankelijk van de vierkant meters van het gebouw en na de handelingen die door onze klant moeten worden uitgevoerd. Met een goede planning kun je binnen een maand het gebouw betreden.

Kan het interieur van de geprefabriceerd gebouwen worden aangepast?

geprefabriceerde gebouwen worden geproduceerd volgens het statische structuur in overeenstemming met de natuurlijke en klimatologische omstandigheden. Geprefabriceerde gebouwen kunnen zodanig worden aangepast zodat de kwaliteit ervan niet wordt verstoord. Voor uw mogelijke aanpassingen, adviseren wij u informatie op te vragen bij de Karmod after-sales klantenservice.

Wat voor soort grond is er nodig om het geprefabriceerde huis te bouwen?

De betonnen grond moet 30 cm breder zijn voor elke zijde van het huis en 25-30 cm hoogvlakbeton is vereist. Het vereist geen zware fundering zoals in betonnen gebouwen. Tijdens het contract krijgen onze klanten een beton plan waarop het geprefabriceerde gebouw wordt gebouwd. Onze klanten moeten vóór de installatie de grondbeton kant en klaar laten maken.

Wat zijn de garantievoorwaarden van de geprefabriceerde gebouwen en hoe lang is de garantieperiode?

Indien het wordt gebruikt in overeenstemming met de algemene gebruiksvoorwaarden van ons contract, is de garantie tegen productie- en installatiefouten één jaar. Karmod is zoals in elk geval ook een pionier en leider op het gebied van after-sales services. Onze after-sales service staat altijd tot uw dienst.

Hoe lang is de levensduur van geprefabriceerde constructies?

geprefabriceerde constructies hebben een lange levensduur en zijn veilig te gebruiken voor gemiddeld ongeveer 50 jaar. Factoren zoals extreme wind, sneeuw, regen, vochtigheid en gebruik hebben invloed op de levensduur. Standaard onderhoud, zoals bij andere gebouwmodellen, beïnvloedt de levensduur van het gebouw positief.

Kunnen keramiek en tegels worden toegepast in natte ruimtes van geprefabriceerde gebouwen?

Wandoppervlakken die moeten worden betegeld in natte ruimtes zijn voorzien van groen pleisterwerk dat niet wordt aangetast door vocht. Tegels kunnen worden aangebracht door gips en net toe te passen. Alvorens het keramiek op de grond aan te brengen, moet het waterdicht worden gemaakt met een cementafwerking.

Kunt u geprefabriceerde gebouwen overal in Turkije bouwen?

We kunnen in 7 geografische regio's van Turkije bouwen. Karmod exporteert momenteel naar meer dan 90 landen in de wereld. Gezien de natuurlijke factoren zoals het klimaat, de wind en sneeuwbelasting in de regio's waar het gebouw zal worden gebouwd, ontwerpen onze ingenieurs volgens de gebouwveiligheid en bouwinstallatie die geschikt is voor dat gebied.

Is een bouwvergunning vereist voor geprefabriceerde gebouwen?

geprefabriceerde gebouwen zijn onderworpen aan toestemming zoals vergunde betongebouwen. U moet vergunning vragen bij de gemeente waar u bent aangesloten of bij de provinciale directies van het ministerie van Milieu en Verstedelijking.

Hoeveel verdiepingen mag een geprefabriceerde gebouw max. hebben?

We kunnen geprefabriceerde huizen met 2 verdiepingen bouwen, en bij licht stalen technologiehuizen is het tot en met 3 verdiepingen mogelijk.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van de klant in geprefabriceerde gebouwen?

Betonworp voor 30 cm basis met gemalen betonnen stangijzer en allerlei uitgravings- en landschapswerken, vloer- en muurbekleding (dekvloer, keramische tegels, laminaatvloer etc.) de externe aansluitingen behalve de geprefabriceerde woning (elektriciteit, riolering , schoon water), het verkrijgen van de nodige vergunningen en licenties van de gemeente of van de Provinciale directies van milieu en stedenbouw , verwarming en koeling installaties (verwarming, airconditioning, enz.) en bij assemblages buiten Istanbul de accommodatie en maaltijdkosten van de bemanning voor montage en verf, het transport en transportverzekering behoren allemaal toe aan onze klanten.

Is het mogelijk om een geprefabriceerde gebouw te bouwen als een extra verdieping op een betonnen huis?

Het is mogelijk om te bouwen op een gelijkvloers betonnen gebouw. Het onderste gebouw moet een solide en vlakke plafondvloer hebben. Ook moet er geen schoorsteen zijn, want het is bij geprefabriceerde gebouwen wegens waterisolatie en brandgevaar niet geschikt om een schoorsteen te plaatsen.

Hoe kan airconditioning (verwarming en koeling) worden opgelost in geprefabriceerde gebouwen?

In de winter kunt u eenvoudig opwarmen met een kachel, airconditioner, verwarming en een elektrisch kachel. In de zomer kunt u voor koeling gerust airconditioning gebruiken.

Welke soorten voertuigen worden gebruikt voor het transport van geprefabriceerde gebouwen?

geprefabriceerde gebouwen kunnen worden vervoerd per vrachtwagen, vrachtwagen, schip, trein of vrachtvliegtuigen.

Wat zijn de voordelen van geprefabriceerde gebouwen?

geprefabriceerde gebouwen kunnen voor elk gebruiksdoel worden vervaardigd. Omdat geprefabriceerde gebouwen zijn samengesteld uit standaardmodules, kunnen ze op een praktische en snelle manier worden opgebouwd. Ze zijn bestendig tegen aardbevingen en grondslippen vanwege hun flexibele structuur. Geprefabriceerde gebouwen kunnen worden vervaardigd volgens alle klimatologische omstandigheden. Ze hebben superieure eigenschappen in geluids- en warmte-isolatie vergeleken met andere constructies. Kunnen binnen een korte tijd zonder het milieu te beschadigen en te vervuilen worden opgezet. Kunnen worden ontworpen en geproduceerd volgens moderne en historische texturen. Ze zijn bestendig tegen vuur. Geprefabriceerde gebouwen kunnen worden gedemonteerd en elders op andere plaatsen worden gemonteerd en geïnstalleerd..

Wat voor oplossingen zijn er voor geprefabriceerde huizen in koude streken?

De Buitenmuurpanelen en het dak zijn op een zodanige manier gedetailleerd dat deze aan de isolatiewaarden zoals bepaald in TS 825 voldoen, rekening houdend met de klimatologische omstandigheden van het gebouw dat moet worden gebouwd. De warmtewaarden van Karmod Geprefabriceerde gebouwen zijn geschikt voor elke regio in Turkije.


WhatsApp

Contact

E-mail