Over Ons

Karmod, hét handelsmerk Van Turkije in geprefabriceerde constructies.

Karmod Prefabricated Building Technologies, opgericht in 1986, is een toonaangevend Turks bedrijf in de geprefabriceerde bouwsector, dat projecten realiseert in ongeveer 100 landen over de hele wereld.

Karmod heeft de kracht om gelijktijdig projecten in verschillende landen uit te voeren, dankzij goed georganiseerde en gesynchroniseerde teams.

In zijn moderne faciliteiten met een totale oppervlakte van 21.000 m², realiseert Karmod bouwprojecten van prominente projecten over de hele wereld, evenals de productie van verschillende (bouw)structuren zoals containers, elementenbouw gebouwen, grootschalige woningprojecten en noodopvangen. Andere grootschalige projecten door Karmod zijn bijvoorbeeld 's werelds hoogste reserve aardgasproject (BP, dat energie zal leveren aan heel Europa): de bouwplaats van Shahdeniz 2. Ook de realisatie van militaire behuizing van de Verenigde Naties in Nigeria, de bouwplaats voor het derde vliegveld van Istanbul (de grootste in Europa) en de realisatie van 1884 woningen in Irak, die in 7 maanden werden voltooid, behoren tot belangrijke projecten van Karmod.
 
Karmod's producten:
• Geprefabriceerde gebouwen (bouwlocaties, kantoren, huizen en grootschalige woningprojecten, noodopvang, onderwijs- en gezondheidsgebouwen, militaire gebouwen), wooncontainers, elementenbouw wooncabines

Karmod onderscheidt zichzelf van andere bedrijven vanwege:
• Het op tijd voltooien van van projecten, (snelle productie, korte installatie)
• Ondersteuning van de kwalitatief hoogwaardige producties door een goede aftersales service
• Een harmonisatie met milieu- en arbeidsveiligheidseisen
• Het delen van nieuwe kennis van de opgedane expertise met zijn werknemers, door middel van constante periodieke trainingen


WhatsApp

Contact

E-mail