Karmod Ksa Saoedi-Arabië Showroom

Karmod opende de grootste geprefabriceerde showroom in het Midden-Oosten in de November-regio van Saoedi-Arabië met een tentoonstellingsoppervlak van 10 duizend vierkante meter. De inhuldiging kende een groot aantal deelnemers, waaronder de deelname van de Saudische staatsminister, Karmod's CEO Mesut Çankaya, Hubra's gouverneur Fahd Hasan Al Sultan en Bukeyriye (Bekiriye), en gouverneur Salih Abdulazi's Al Khalifa.

Mesut Çankaya, onze directeur, gaf een toespraak bij de openingsceremonie en benadrukte dat het geweldig is dat Karmod, dat al meer dan 30 jaar in de bouwsector produceert, een tentoonstellingsruimte van deze omvang heeft. Saoedi-Arabië en de landen in de regio kunnen vanaf nu een betere service worden geboden. Çankaya legde uit dat de tentoonstelling een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere ontwikkeling van een wederzijdse vriendschap tussen de twee landen in de November-regio.

Onze showroom in Saoedi-Arabië, die in november werd geopend, bevat een groot aantal producten, van geprefabriceerde tot stalen huizen, containerconstructies, kantoorgebouwen en beveiligingshokjes.


WhatsApp

Contact

E-mail