Karmod verwelkomt zijn gasten uit meer dan 123 landen op de MUSIAD EXPO 2016

Eén van de meest toonaangevende bedrijven in de sector van geprefabriceerde constructies, Karmod, verwelkomt zijn gasten uit meer dan 123 landen op de MUSIAD EXPO 2016. Mehmet Çankaya, de directeur van Karmod, sprak de gasten toe over de vele, welvarende bilaterale zakelijke afspraken, en benadrukte het goede contact tussen Afrika en Europa, naar Azië en Amerika.

 

Karmod is als merk de grootste in zijn branche.

De heer Çankaya merkte op dat het merk Karmod het breedste productassortiment in zijn branche kent. Er is daarom interesse in onze bouwoplossingen vanuit vele landen. Hij benadrukte dat we aanvragen ontvangen voor bijvoorbeeld de bouw van een luxe kantoorgebouw in Tanzania en Djibouti. Ook lopen er in Afrika projecten van constructiewoningen in Nigeria, Ghana, Kongo, en geprefabriceerd gebouwen in Algerije en Libië. In Zuid-Amerika zien we een stijging van geprefabriceerde huizen in onder andere Panama en Peru. Danzij de beurs hadden wij de mogelijkheid om het bereik van onze producten te introduceren aan onze gasten uit 123 verschillende landen. 

 

Karmod heeft naar meer dan 90 landen geëxporteerd in 30 jaar tijd.

Mehmet Çankaya benadrukte dat Karmod mag vieren dat het bedrijf ten tijde van zijn dertigste verjaardag naar meer dan 90 landen heeft geëxporteerd. Hij voegt toe, dat het het doel is om dit cijfer naar de 100 te krijgen. Daarnaast heeft Karmod meer dan 60 projecten uitgevoerd in meer dan 30 landen. Deze statistieken tonen aan dat Karmod voortdurend projecten uitvoert in de landen over de hele wereld. 


WhatsApp

Contact

E-mail